Sivu
Valikko
Uutiset
Etusivu > Nuoret > Kummikyyti toiminta

Kummikyyti toiminta

 

Toiminnalla on tarkoitus antaa nuorisolle mahdollisuus osallistua muihinkin kuin oman seuran kilpailuihin tai tapahtumiin (kisat näet esim. toimintakalenterista ja kotisivuiltamme).

Käytännössä kyseinen toiminta tapahtuu niin että aikuiset jotka kulkevat muissakin kuin oman seuran kilpailuissa/tapahtumissa esim. piirinmestaruus kisat, SM-kisat ym. tarjoaisivat nuorisolle kyydin kisaan. Jo useampana vuonna leireille, vapapäivään jne. olemme menneet paikalle yhteiskyydein, joten kysy rohkeasti mahdollisesta kyydityksestä.

Mukaan lähtevän nuorukaisen on siis oltava omatoiminen ja selvittävä kisassa/ tapahtumissa omin avuin.
Nuoret ovat mukana vanhempiensa vastuulla.

Seuraa FB sivuja siellä tiedoitamme kisaan lähtijöille kyyditysmahdollisuutta. https://www.facebook.com/groups/159838384165631/?ref=bookmarks 

« Edellinen Ylös Seuraava »
Sivu
Valikko
Uutiset

16.2.2019

Pilkkikisat alkavat ! Katso kohta kilpailut aikatauluja ja paikat.

26.2.2019

Lapinlahden Pilkkijöiden vuosikokous kuulumisia. Puheenjohtajana aloittaa Mikko Rissanen ja sihteerinä toimii Niina Hirvonen. Hallituksen muut jäsenet löytyvät tältä sivuilta kohdasta meistä/johtokunta

27.2.2019 

 Huomio! Lapinlahden Pilkkijät järjestävät kevätretken Tuiskepilkkiin. Ilmoittautumisia otetaan vastaan 10.3. asti tekstiviestillä numeroon 0505551022. Linja-autossa on paikkoja rajoitetusti, joten mukaan pääsevät ilmoittautujat nopeusjärjestyksessä. ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA!!! Lapinlahden pilkkijöiden jäsenille linja-auto on ilmainen, ei jäsenet maksavat 20€/aikuinen tai 10€/lapsi. Jokainen tietysti maksaa osallistumismaksunsa itse. Tarkempia tietoja myöhemmin.

 

 

 

 

 

 

Sivu
Valikko
Uutiset

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Modified by Webbiriihi | Kirjaudu