Sivu
Valikko
Uutiset
Etusivu > Nuoret

Nuoret

Seuramme jäsenmäärästä noin puolet on nuoria. Johtuen nuorien innostuksesta kalaisaa harrastusta kohtaan seuramme panostaa nuorisotoimintaan runsaasti ja johtokunnan päätöksellä toiminta nuorten parissa kuuluu keskeisimpiin asioihimme seuratoiminnassa. 

Vuoden mittaan teemme mm. useita kalastusretkiä nuorten kanssa, usein retket ovat nuorille ilmaisia ja paikalle menemme kummikyydein. Seuraile siis Facebook- ja kotisivujamme tulevista retkistä ja ilmoittaudu retkille ajoissa mukaan.

Nuoret kalastajat

Lapinlahdella toimii erä-ja kalakerho 10-15 vuotiaille nuorille. Nuoremmat kerholaiset pääsevät mukaan kerhoon huoltajan kanssa. 

Kilpailuissamme on pieniä kalastajia kivasti mukana. Pienimpien kalastajien innostushan ei välttämättä riitä koko kilpailun ajan. Ja kalansaaliit voivat olla yksi tai ei yhtään kalaa, siitä huolimatta nuoret alle 18 vuotta palkitaan tavarapalkinnoilla joka kisassa kalansaaliista huolimatta. Nuorimmilla kilpailijoilla voi olla avustaja kisoissa, jonka tehtävä on avustaa pientä kisailijaa: kalan irrottamisessa, madon/toukan laitossa, siiman selvittelyssä jne. Avustajan ei kannata onkia pienen kalastajan puolesta, sillä näinhän pieni kisailija oppii pikkuhiljaa kalastuksen niksit ja rehellisen pelin heti pienestä pitäen.

 

Alavalikko

« Edellinen Ylös Seuraava »
Sivu
Valikko
Uutiset

16.2.2018

Pilkkikisat alkavat ! Katso kohta kilpailut aikatauluja ja paikat.

26.2.2019

 Lapinlahden Pilkkijöiden puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan paikka 2019 helmikuusta alkaen avoinna. Aikaisempien Kaarinan ja Jarmon paikkakunnalta muuton vuoksi. Lapinlahden Pilkkijöiden sääntömääräinen vuosikokous ti 26.2.2019 klo 18 Lapinlahden kunnantalo. Vuosikokouksen jälkeen uusi hallitus pitää järjestäytymiskokouksen tai vaihtoehtoisesti pidämme toisen kokouksen jossa mietitään seuran lopettaminen ja siihen liittyvät asiat tai liittyminen VVK.n. Tervetuloa paikalle Hallitus

27.1.2019 

Sivut päivitetty. Alla linkki seuran Facebook sivuille

https://www.facebook.com/groups/159838384165631/?ref=bookmarks 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sivu
Valikko
Uutiset

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Modified by Webbiriihi | Kirjaudu