Sivu
Valikko
Uutiset
Etusivu > Nuoret > Kala-ja riistakerho

Kala-ja riistakerho

Vedämme kala - ja riistakerhoa nuorille yhteistyössä Kiukonmäen erämiesten kanssa.

Kerho kokoontuu pääsääntöisesti torstaisin klo 17-19 Sirenin koululla. Tämän lisäksi kerhossa on myös ulkoilutapahtumia kuten pilkkimistä ja metsästykseen tutustumista.

Kerho on tarkoitettu 10 - 15 vuotiaille nuorille ja se on täysin maksuton joten kaikki kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä kerhon vetäjiin ja tiedustella asiaa heiltä. Myös nuoremmat kerholaiset voivat osallistua mukaan huoltajan kanssa.

Lisätietoja kerhosta saat soittamalla joko Jompalle ( Jouni Kulin ) tai Vellulle ( Veli - Petteri Pehkonen )

Jomppa : 040 527 3772
Vellu : 045 330 6221

 

Kalakerho

« Edellinen Ylös Seuraava »
Sivu
Valikko
Uutiset

16.2.2019

Pilkkikisat alkavat ! Katso kohta kilpailut aikatauluja ja paikat.

26.2.2019

Lapinlahden Pilkkijöiden vuosikokous kuulumisia. Puheenjohtajana aloittaa Mikko Rissanen ja sihteerinä toimii Niina Hirvonen. Hallituksen muut jäsenet löytyvät tältä sivuilta kohdasta meistä/johtokunta

27.2.2019 

 Huomio! Lapinlahden Pilkkijät järjestävät kevätretken Tuiskepilkkiin. Ilmoittautumisia otetaan vastaan 10.3. asti tekstiviestillä numeroon 0505551022. Linja-autossa on paikkoja rajoitetusti, joten mukaan pääsevät ilmoittautujat nopeusjärjestyksessä. ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA!!! Lapinlahden pilkkijöiden jäsenille linja-auto on ilmainen, ei jäsenet maksavat 20€/aikuinen tai 10€/lapsi. Jokainen tietysti maksaa osallistumismaksunsa itse. Tarkempia tietoja myöhemmin.

 

 

 

 

 

 

Sivu
Valikko
Uutiset

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Modified by Webbiriihi | Kirjaudu