Sivu
Valikko
Uutiset
Etusivu > Kalauutiset

Kalauutiset

Uutisia:

18.11.2016
Jouni Kulinille nuorisotyön kunniakirja Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö myöntää vuosittain nuorisotyön kunniakirjan. Kunniakirja myönnetään henkilöille, jotka ovat pitkäjänteisesti sekä ansiokkaasti toimineet nuorison kalastusharrastuksen edistämiseksi seura-,piiri tai järjestötasolla.

Siika

Pohjois -Savon piirin alueella Kunniakirja myönnettiin tänä vuonna Lapinlahden Pilkkijöiden Jouni Kulinille. Seuramme onnittelee Jomppaa.

Säyne

Kalakuulumiset:

Saitko ison tai pienen kalan, paljon kaloja tai haluatko kertoa kalareissustasi?
 
Lähetä kuva kaarina.julkunen( at )gmail.com niin siirrämme kuvia tälle sivulle. Laita kuvan mukaan tieto kuka, mistä ja milloin kalan sait.
 
Jos haluat osallistua Savon Sanomien kalastus kilpailuun laita tiedot veijo.miettinen ( ät ) dnainternet.net myös vain nuorille suunnattuja kalastuskilpailuja on vuosittain. Tiedoitamme asiasta kun päivämäärät varmistuvat vuodelle 2017.

Turska ja sei Norjasta

« Edellinen Ylös Seuraava »
Sivu
Valikko
Uutiset

16.2.2019

Pilkkikisat alkavat ! Katso kohta kilpailut aikatauluja ja paikat.

26.2.2019

Lapinlahden Pilkkijöiden vuosikokous kuulumisia. Puheenjohtajana aloittaa Mikko Rissanen ja sihteerinä toimii Niina Hirvonen. Hallituksen muut jäsenet löytyvät tältä sivuilta kohdasta meistä/johtokunta

27.2.2019 

 Huomio! Lapinlahden Pilkkijät järjestävät kevätretken Tuiskepilkkiin. Ilmoittautumisia otetaan vastaan 10.3. asti tekstiviestillä numeroon 0505551022. Linja-autossa on paikkoja rajoitetusti, joten mukaan pääsevät ilmoittautujat nopeusjärjestyksessä. ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA!!! Lapinlahden pilkkijöiden jäsenille linja-auto on ilmainen, ei jäsenet maksavat 20€/aikuinen tai 10€/lapsi. Jokainen tietysti maksaa osallistumismaksunsa itse. Tarkempia tietoja myöhemmin.

 

 

 

 

 

 

Sivu
Valikko
Uutiset

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Modified by Webbiriihi | Kirjaudu