Sivu
Valikko
Uutiset
Etusivu > Kalauutiset

Kalauutiset

Uutisia:

18.11.2016
Jouni Kulinille nuorisotyön kunniakirja Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö myöntää vuosittain nuorisotyön kunniakirjan. Kunniakirja myönnetään henkilöille, jotka ovat pitkäjänteisesti sekä ansiokkaasti toimineet nuorison kalastusharrastuksen edistämiseksi seura-,piiri tai järjestötasolla.

Siika

Pohjois -Savon piirin alueella Kunniakirja myönnettiin tänä vuonna Lapinlahden Pilkkijöiden Jouni Kulinille. Seuramme onnittelee Jomppaa.

Säyne

Kalakuulumiset:

Saitko ison tai pienen kalan, paljon kaloja tai haluatko kertoa kalareissustasi?
 
Lähetä kuva kaarina.julkunen( at )gmail.com niin siirrämme kuvia tälle sivulle. Laita kuvan mukaan tieto kuka, mistä ja milloin kalan sait.
 
Jos haluat osallistua Savon Sanomien kalastus kilpailuun laita tiedot veijo.miettinen ( ät ) dnainternet.net myös vain nuorille suunnattuja kalastuskilpailuja on vuosittain. Tiedoitamme asiasta kun päivämäärät varmistuvat vuodelle 2017.

Turska ja sei Norjasta

« Edellinen Ylös Seuraava »
Sivu
Valikko
Uutiset

26.2.2019

 Lapinlahden Pilkkijöiden puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan paikka 2019 helmikuusta alkaen avoinna. Aikaisempien Kaarinan ja Jarmon paikkakunnalta muuton vuoksi. Laittakaapa puskaradio käyntiin. Jos kyseisiin virkoihin henkilöitä ei saada on vuosikokouksessa asialistalla myös seuraa koskevat muutokset / seuran jatkuminen. Tulkaapa siis paikalle vuosikokoukseen 26.2.2019 klo.18 Kunnantalo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sivu
Valikko
Uutiset

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Modified by Webbiriihi | Kirjaudu