Sivu
Valikko
Uutiset
Etusivu > Hyödyllisiä linkkejä

Hyödyllisiä linkkejä


www.psvapaa-ajankalastajat.fi Pohjois-Savon Vapaa-ajankalastajapiiri

www.vapaa-ajankalastaja.fi Suomen Vapaa-ajankalastajien keskusjärjestö

www.muikkusuomi.fi kalatalouskeskus

www.vapaa-ajankalastajalehti.fi Jäsenlehtemme, tämän saat ilmaiseksi kun liityt jäseneksi

http://wildnordic.fi/fi Löydät Metsähallituksen/Villin Pohjolan kalastuskohteet sekä lupatiedot.

http://kalastus.com/kaikki-suomen-kalastuslinkit Kaikkia kalastuksen liittyviä linkkejä. Löytyy pelejä, kalastusfoorumeita, kalaseurojen sivustoja ym. Kivaa ja hyödyllistä kaikenikäisille.

http://kalassa.net/propilkki Huippuhyvä pilkkipeli. Peli hämmästyttävän monipuolinen ja samankaltainen todellisen kalakisan kanssa!

http://www.parastalapsille.fi Järjestää kivoja kesäleirejä lapsille ja nuorille joilla myös kalakummit käyvät vierailuilla.

« Edellinen Ylös Seuraava »
Sivu
Valikko
Uutiset

16.2.2019

Pilkkikisat alkavat ! Katso kohta kilpailut aikatauluja ja paikat.

26.2.2019

Lapinlahden Pilkkijöiden vuosikokous kuulumisia. Puheenjohtajana aloittaa Mikko Rissanen ja sihteerinä toimii Niina Hirvonen. Hallituksen muut jäsenet löytyvät tältä sivuilta kohdasta meistä/johtokunta

27.2.2019 

 Huomio! Lapinlahden Pilkkijät järjestävät kevätretken Tuiskepilkkiin. Ilmoittautumisia otetaan vastaan 10.3. asti tekstiviestillä numeroon 0505551022. Linja-autossa on paikkoja rajoitetusti, joten mukaan pääsevät ilmoittautujat nopeusjärjestyksessä. ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA!!! Lapinlahden pilkkijöiden jäsenille linja-auto on ilmainen, ei jäsenet maksavat 20€/aikuinen tai 10€/lapsi. Jokainen tietysti maksaa osallistumismaksunsa itse. Tarkempia tietoja myöhemmin.

 

 

 

 

 

 

Sivu
Valikko
Uutiset

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Modified by Webbiriihi | Kirjaudu