Sivu
Valikko
Uutiset
Etusivu > Uutiset

Uutiset

HUOMIO! Lapinlahden Pilkkijöiden palkintojenjakoillan paikka on vaihtunut. Pidämme illan 28.9 klo 18 alkaen Työväentalolla. Osoitteessa Kangaslahdentie 24 Lapinlahti . Tervetuloa jäsenistö perheineen mukaan  kalakeitolle ja kakkukahveille.

Muista vuosista poiketen. Erillisiä kutsuja ei postin kautta palkinnon saajille lähetellä. Jokainen voi käydä katsomassa kotisivuiltamme onko palkinnon saaja kohdasta kilpailut / tulokset

Myös nuorten kesän kalakisassa kuvansa lähettäneet nuoret. Tervetuloa paikalle. Tilaisuudessa arvomme tablet tietokoneen voittajan. Myös illassa mukana oleville aikuisille oma arvonta. Palkintona aikuisille 50€ x 2 lahjakortti Pohjois-Savon Luontovaruste liikkeeseen.

-Lapinlahden Pilkkijöiden rahastonhoitaja 8.8.18 alkaen Niina Hirvonen. Hänen yhteystietojaa löytyy sivuilta kohdasta meistä.

-Kotisivujen päivittäjää etsitään ilmianna itsesi!

-Riista/kalakerhoon ohjaajia kaivataan, ilmianna itsesi ja kilauta Jompalle tai Vellulle kotisivuilta kohdasta nuoret /kalakerho numeroa löytyy.

-Kalenteriin vuoden 2019 osalta kisat mietitään 3.10 kokouksessa. Toiveita paikkojen ym osalta voi laittaa tietoon ennen kokousta. Kilauta Kaarinalle p. 050 5725996.

-mahdollinen keväretki tehdään v. 2019 Tuiskepilkkiin. Ajankohta tarkentuu myöhemmin.

« Edellinen Ylös Seuraava »
Sivu
Valikko
Uutiset

26.2.2019

 Lapinlahden Pilkkijöiden puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan paikka 2019 helmikuusta alkaen avoinna. Aikaisempien Kaarinan ja Jarmon paikkakunnalta muuton vuoksi. Laittakaapa puskaradio käyntiin. Jos kyseisiin virkoihin henkilöitä ei saada on vuosikokouksessa asialistalla myös seuraa koskevat muutokset / seuran jatkuminen. Tulkaapa siis paikalle vuosikokoukseen 26.2.2019 klo.18 Kunnantalo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sivu
Valikko
Uutiset

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Modified by Webbiriihi | Kirjaudu