Sivu
Valikko
Uutiset
Etusivu > Meistä > Tiedottaminen

Tiedottaminen

Löydät pilkkijät myös Facebookista, liity ryhmään niin pysyt ajanhermolla: fb-sivumme on tärkein tiedotuskanavamme. Ryhmä löytyy nimellä Lapinlahden Pilkkijät ry. Sivuilla on runsaasti kuvia ja  kuumimmat kalakuulumiset. Liity siis ryhmään vaikka jäsenemme et olisikaan, sillä tiedotamme sivuillamme ajankohtaisia asioita koko Savon alueelta ja muualtakin.

Tiedotamme Facebook- ja kotisivujemme lisäksi tulevista tapahtumistamme kauppojen seinillä, Matti ja Liisa-sekä Yläsavolainen- lehdissä. Tapahtumista löytyy tietoa myös Lapinlahden kunnan kotisivuilta kohdasta tapahtumat www.lapinlahti.fi . Seuraile ilmoittelua ja laita aina tehokas puskaradio toimintaan tapahtumien yhteydessä.

Jäsenistölle postitamme jäsenkirjeen sekä toimintakalenterin. Toimintakalenterista näet Pohjois-Savon alueen tulevat kilpailut sekä tapahtumat.

HUOM!

Tapahtumiemme yhdeydessä otamme valokuvia joita julkaisemme mm. fb- ja kotisivuillamme. Jos joku ei halua että hänen kuvaansa julkaistaan sivuilla niin ilmoitus siitä Kaarinalle p. 050 572 5996 tai kaarina.julkunen(at)gmail.com.

Emme tule erikseen kysymään saako mahdollista kuvaa julkaista sivuillamme.

« Edellinen Ylös Seuraava »
Sivu
Valikko
Uutiset

26.2.2019

 Lapinlahden Pilkkijöiden puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan paikka 2019 helmikuusta alkaen avoinna. Aikaisempien Kaarinan ja Jarmon paikkakunnalta muuton vuoksi. Laittakaapa puskaradio käyntiin. Jos kyseisiin virkoihin henkilöitä ei saada on vuosikokouksessa asialistalla myös seuraa koskevat muutokset / seuran jatkuminen. Tulkaapa siis paikalle vuosikokoukseen 26.2.2019 klo.18 Kunnantalo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sivu
Valikko
Uutiset

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Modified by Webbiriihi | Kirjaudu