Sivu
Valikko
Uutiset
Etusivu > Meistä > Tiedottaminen

Tiedottaminen

Löydät pilkkijät myös Facebookista, liity ryhmään niin pysyt ajanhermolla: fb-sivumme on tärkein tiedotuskanavamme. Ryhmä löytyy nimellä Lapinlahden Pilkkijät ry. Sivuilla on runsaasti kuvia ja  kuumimmat kalakuulumiset. Liity siis ryhmään vaikka jäsenemme et olisikaan, sillä tiedotamme sivuillamme ajankohtaisia asioita koko Savon alueelta ja muualtakin.

Tiedotamme Facebook- ja kotisivujemme lisäksi tulevista tapahtumistamme kauppojen seinillä, Matti ja Liisa-sekä Yläsavolainen- lehdissä. Tapahtumista löytyy tietoa myös Lapinlahden kunnan kotisivuilta kohdasta tapahtumat www.lapinlahti.fi . Seuraile ilmoittelua ja laita aina tehokas puskaradio toimintaan tapahtumien yhteydessä.

Jäsenistölle postitamme jäsenkirjeen sekä toimintakalenterin. Toimintakalenterista näet Pohjois-Savon alueen tulevat kilpailut sekä tapahtumat.

HUOM!

Tapahtumiemme yhdeydessä otamme valokuvia joita julkaisemme mm. fb- ja kotisivuillamme. Jos joku ei halua että hänen kuvaansa julkaistaan sivuilla niin ilmoitus siitä Mikolle p. 040 590 0570 tai metsa-eemi ( at ) meili.fi.

Emme tule erikseen kysymään saako mahdollista kuvaa julkaista sivuillamme.

« Edellinen Ylös Seuraava »
Sivu
Valikko
Uutiset

16.2.2018

Pilkkikisat alkavat ! Katso kohta kilpailut aikatauluja ja paikat.

26.2.2019

 Lapinlahden Pilkkijöiden puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan paikka 2019 helmikuusta alkaen avoinna. Aikaisempien Kaarinan ja Jarmon paikkakunnalta muuton vuoksi. Lapinlahden Pilkkijöiden sääntömääräinen vuosikokous ti 26.2.2019 klo 18 Lapinlahden kunnantalo. Vuosikokouksen jälkeen uusi hallitus pitää järjestäytymiskokouksen tai vaihtoehtoisesti pidämme toisen kokouksen jossa mietitään seuran lopettaminen ja siihen liittyvät asiat tai liittyminen VVK.n. Tervetuloa paikalle Hallitus

27.1.2019 

Sivut päivitetty. Alla linkki seuran Facebook sivuille

https://www.facebook.com/groups/159838384165631/?ref=bookmarks 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sivu
Valikko
Uutiset

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Modified by Webbiriihi | Kirjaudu