Sivu
Valikko
Uutiset
Etusivu > Meistä > Tiedottaminen

Tiedottaminen

Löydät pilkkijät myös Facebookista, liity ryhmään niin pysyt ajanhermolla: fb-sivumme on tärkein tiedotuskanavamme. Ryhmä löytyy nimellä Lapinlahden Pilkkijät ry. Sivuilla on runsaasti kuvia ja  kuumimmat kalakuulumiset. Liity siis ryhmään vaikka jäsenemme et olisikaan, sillä tiedotamme sivuillamme ajankohtaisia asioita koko Savon alueelta ja muualtakin.

Tiedotamme Facebook- ja kotisivujemme lisäksi tulevista tapahtumistamme kauppojen seinillä, Matti ja Liisa-sekä Yläsavolainen- lehdissä. Tapahtumista löytyy tietoa myös Lapinlahden kunnan kotisivuilta kohdasta tapahtumat www.lapinlahti.fi . Seuraile ilmoittelua ja laita aina tehokas puskaradio toimintaan tapahtumien yhteydessä.

Jäsenistölle postitamme jäsenkirjeen sekä toimintakalenterin. Toimintakalenterista näet Pohjois-Savon alueen tulevat kilpailut sekä tapahtumat.

HUOM!

Tapahtumiemme yhdeydessä otamme valokuvia joita julkaisemme mm. fb- ja kotisivuillamme. Jos joku ei halua että hänen kuvaansa julkaistaan sivuilla niin ilmoitus siitä Mikolle p. 040 590 0570 tai metsa-eemi ( at ) meili.fi.

Emme tule erikseen kysymään saako mahdollista kuvaa julkaista sivuillamme.

« Edellinen Ylös Seuraava »
Sivu
Valikko
Uutiset

16.2.2019

Pilkkikisat alkavat ! Katso kohta kilpailut aikatauluja ja paikat.

26.2.2019

Lapinlahden Pilkkijöiden vuosikokous kuulumisia. Puheenjohtajana aloittaa Mikko Rissanen ja sihteerinä toimii Niina Hirvonen. Hallituksen muut jäsenet löytyvät tältä sivuilta kohdasta meistä/johtokunta

27.2.2019 

 Huomio! Lapinlahden Pilkkijät järjestävät kevätretken Tuiskepilkkiin. Ilmoittautumisia otetaan vastaan 10.3. asti tekstiviestillä numeroon 0505551022. Linja-autossa on paikkoja rajoitetusti, joten mukaan pääsevät ilmoittautujat nopeusjärjestyksessä. ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA!!! Lapinlahden pilkkijöiden jäsenille linja-auto on ilmainen, ei jäsenet maksavat 20€/aikuinen tai 10€/lapsi. Jokainen tietysti maksaa osallistumismaksunsa itse. Tarkempia tietoja myöhemmin.

 

 

 

 

 

 

Sivu
Valikko
Uutiset

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Modified by Webbiriihi | Kirjaudu