Sivu
Valikko
Uutiset
Etusivu > Meistä > Jäsenasiat

Jäsenasiat

Haluatko mukaan hauskaan ja aktiiviseen joukkoomme? Seuramme jäsenmäärä on n. 140, josta noin puolet on nuoria. Ilmoittautumalla jäseneksi saat seuran etuina mm. alennuksia retkille, Vapaa-ajan Kalastaja- lehden ja pääset mukaan seuran cup-kisoihin.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja saat Kaarinalta puh: 050 572 5996. Seuramme jäsenmaksu on 10 € nuorilta ja 20 € aikuisilta vuodessa.

Nuotiolla

Liittyessäsi Lapinlahden Pilkkijöihin liityt samalla Pohjois-Savon Vapaa-ajankalastajapiiriin sekä Suomen vapaa-ajankalastajien keskusjärjestöön. Tämä kaikki siis yhdellä jäsenmaksulla.

Liittyminen jäseneksemme ei sido sinua mihinkään. Toki olisi mukavaa jos innostut osallistumaan retkille, kisoihin ym. toimintaan.

Jäseneksi liittyminen onnistuu myös s.postitse. Laita postia osoitteeseen kaarina.julkunen(at)gmail.com ja ilmoita nimesi, osoitteesi sekä syntymäaikasi ( sotun loppuosaa ei tarvitse ). Ilmoitamme jäsenyytesi eteenpäin ja lasku kotiin tulee sitten aikanaan.

Lisätietoja piirin toiminnasta, keskusjärjestöstä sekä Vapaa-ajan Kalastaja- lehdestä löydät linkeistä.

www.psvapaa-ajankalastajat.fi

www.vapaa-ajankalastaja.fi

www.vapaa-ajankalastajalehti.fi

 

« Edellinen Ylös Seuraava »
Sivu
Valikko
Uutiset

26.2.2019

 Lapinlahden Pilkkijöiden puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan paikka 2019 helmikuusta alkaen avoinna. Aikaisempien Kaarinan ja Jarmon paikkakunnalta muuton vuoksi. Laittakaapa puskaradio käyntiin. Jos kyseisiin virkoihin henkilöitä ei saada on vuosikokouksessa asialistalla myös seuraa koskevat muutokset / seuran jatkuminen. Tulkaapa siis paikalle vuosikokoukseen 26.2.2019 klo.18 Kunnantalo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sivu
Valikko
Uutiset

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Modified by Webbiriihi | Kirjaudu