Sivu
Valikko
Uutiset
Etusivu > Meistä > Jäsenasiat

Jäsenasiat

Haluatko mukaan hauskaan ja aktiiviseen joukkoomme? Seuramme jäsenmäärä on n. 130, josta noin puolet on nuoria. Ilmoittautumalla jäseneksi saat seuran etuina mm. alennuksia retkille, Vapaa-ajan Kalastaja- lehden ja pääset mukaan seuran cup-kisoihin.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja saat Mikolta puh: 040 590 0570. Seuramme jäsenmaksu on 10 € nuorilta ja 20 € aikuisilta vuodessa.

Nuotiolla

Liittyessäsi Lapinlahden Pilkkijöihin liityt samalla Pohjois-Savon Vapaa-ajankalastajapiiriin sekä Suomen vapaa-ajankalastajien keskusjärjestöön. Tämä kaikki siis yhdellä jäsenmaksulla.

Liittyminen jäseneksemme ei sido sinua mihinkään. Toki olisi mukavaa jos innostut osallistumaan retkille, kisoihin ym. toimintaan.

Jäseneksi liittyminen onnistuu myös s.postitse. Laita postia osoitteeseen metsa-eemi ( at ) meili.fi ja ilmoita nimesi, osoitteesi sekä syntymäaikasi ( sotun loppuosaa ei tarvitse ). Ilmoitamme jäsenyytesi eteenpäin ja lasku kotiin tulee sitten aikanaan.

Lisätietoja piirin toiminnasta, keskusjärjestöstä sekä Vapaa-ajan Kalastaja- lehdestä löydät linkeistä.

www.psvapaa-ajankalastajat.fi

www.vapaa-ajankalastaja.fi

www.vapaa-ajankalastajalehti.fi

 

« Edellinen Ylös Seuraava »
Sivu
Valikko
Uutiset

16.2.2019

Pilkkikisat alkavat ! Katso kohta kilpailut aikatauluja ja paikat.

26.2.2019

Lapinlahden Pilkkijöiden vuosikokous kuulumisia. Puheenjohtajana aloittaa Mikko Rissanen ja sihteerinä toimii Niina Hirvonen. Hallituksen muut jäsenet löytyvät tältä sivuilta kohdasta meistä/johtokunta

27.2.2019 

 Huomio! Lapinlahden Pilkkijät järjestävät kevätretken Tuiskepilkkiin. Ilmoittautumisia otetaan vastaan 10.3. asti tekstiviestillä numeroon 0505551022. Linja-autossa on paikkoja rajoitetusti, joten mukaan pääsevät ilmoittautujat nopeusjärjestyksessä. ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA!!! Lapinlahden pilkkijöiden jäsenille linja-auto on ilmainen, ei jäsenet maksavat 20€/aikuinen tai 10€/lapsi. Jokainen tietysti maksaa osallistumismaksunsa itse. Tarkempia tietoja myöhemmin.

 

 

 

 

 

 

Sivu
Valikko
Uutiset

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Modified by Webbiriihi | Kirjaudu